Riolering aanleggen en vervangen in Hilversum

Bij de bouw van een nieuwe woning is het aanleggen van nieuwe riolering noodzakelijk. Om optimaal te kunnen genieten van uw woning in Hilversum wilt u natuurlijk niet dat er na verloop van tijd gebreken optreden. Laat daarom riolering aanleggen door een ervaren vakman. De professionals van J.G. Riooltechniek zijn thuis in het plaatsen van riolering en kunnen u dan ook perfect van dienst zijn in de omgeving van Hilversum. Wij kunnen nieuw riool aanleggen, maar ook uw bestaande systeem aanpakken. Bij beschadigingen kunnen wij een deel van uw riolering vervangen of renoveren.

Drainage aanleggen

Onze werkzaamheden op het gebied van riolering aanleggen omvatten allerlei specifieke diensten. Zo kunnen wij u helpen met drainage aanleggen. Goede afwatering is onmisbaar in uw tuin of op uw terras. Drainage zorgt dat u geen overlast heeft van grote plassen water. In en rond het huis zijn wij beschikbaar voor nog meer diensten, denk aan werkzaamheden als:

  • Toilet afvoer aansluiten
  • Gresbuizen aanleggen
  • Septic tanks legen of plaatsen
  • Regenwaterput legen of plaatsen

Voor het aanleggen of vervangen van riolering belt u in Hilversum en omgeving J.G. Riooltechniek. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van riolering. Bel ons op 020 - 213 60 51 voor meer informatie of vul het contactformulier in.