Last van rioolvliegjes in Hilversum?

Heeft u de laatste tijd last van kleine vliegen in uw huis? Dit ongedierte kan erg vervelend zijn. Wanneer de beestjes zich in de buurt van afvoerleidingen bevinden zou het heel goed kunnen dat het om rioolvliegjes gaat. Wellicht kent u ze beter onder de naam latrinevliegjes of motmuggen. Naast dat u hinder kunt ondervinden van de vliegjes kunnen ze ook een teken zijn van een groter probleem: rioollekkage. Wij zijn een verstoppingsexpert in de omgeving van Hilversum. Wanneer u rioolvliegjes waarneemt kunnen wij voor u onderzoeken of er sprake is van lekkage in uw rioolleidingen.

Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes leven normaal gesproken in rioolbuizen. Wanneer er scheuren of gaten in uw riolering zitten kunnen de beestjes naar buiten komen. Door een scheurtje in een leiding kan er slibvorming ontstaan. Een rioolvlieg kan zich in deze vruchtbare omgeving razendsnel voortplanten. De overlast kan dus in korte tijd flink toenemen. Het kan helpen om rioolvliegjes te bestrijden, maar de beste oplossing is het bestrijden van de oorzaak: het repareren van uw riolering.

Zorg dat u in Hilversum of omgeving zo snel mogelijk verlost bent van de motmug of latrinevlieg. Wij pakken de bron van het probleem voor u aan. Bel 020 - 213 60 51 of neem contact met ons op!