Waarom is rioolreiniging nodig?

Net als vele andere objecten in en rondom het huis, is het riool ook weleens toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Uw gootsteen, douche, afvoer en toilet worden immers veelvuldig gebruikt en krijgen na verloop van tijd te maken met vervuiling. Rioolreiniging biedt dan uitkomst. In Hilversum en in de gehele omgeving van Hilversum kunt u hiervoor terecht bij Rioolreiniging. Wij zorgen ervoor dat het riool grondig wordt schoongemaakt en er weer soepele afvoer mogelijk is.

Wat houdt rioolreiniging in

Het riool wordt op verschillende manieren ‘vervuild’. Als wij in Hilversum uw riolering komen reinigen, gaan we als volgt te werk:

• Wortels; ingegroeide wortels verwijderen
• Beton; verwijderen zonder hak- en breekwerk
• Vervuilde zinkers en duikers; reinigen om optimale doorloop te garanderen

Ook kunnen wij bijvoorbeeld uw septic tank of vetput legen. Een belangrijk onderdeel van het reinigingswerk is het ontluchten van het riool.

Reiniging en onderhoud van uw riool

Dankzij rioolreiniging weet u zeker dat uw riolering snel weer perfect werkt. Wij voeren rioolreiniging vaak tegelijkertijd uit met rioolonderhoud, als we immers toch al in uw leidingstelsel aanwezig zijn kunnen we er net zo goed voor zorgen dat de levensduur van uw riool wordt verlengd. Wilt u meer weten over reiniging of onderhoud van het rioolstelsel? Of vermoedt u dat er een probleem met uw riool ontstaat en wilt u meteen een afspraak maken in de regio Hilversum? Neem dan contact met ons op.