Rioolrenovatie in Hilversum

J.G. Riooltechniek is in Hilversum en omgeving uw betrouwbare partner voor het aanleggen en vervangen van riolering. In sommige gevallen is het echter niet nodig om het huidige rioleringssysteem te vervangen. Zelfs bij grote schade kan rioolrenovatie volstaan. Onze rioleringsexperts zijn gespecialiseerd in dit aspect van het vak. Laat eens een inspectie uitvoeren om te inventariseren of rioolrenovatie een optie is. Dit kan u erg veel geld en tijd besparen. De aanschaf en plaatsing van volledig nieuwe rioleringsbuizen is namelijk een heel kostbare aangelegenheid. Een gedeeltelijke rioolreparatie is een stuk voordeliger. J.G. Riooltechniek brengt graag een advies uit over uw situatie in Hilversum. Ter plaatse kunnen wij delen van het systeem vervangen of relining toepassen.

Uw riolering laten relinen

Relining is een moderne riooltechniek waarmee uw riolering op zeer efficiënte wijze gerenoveerd kan worden. Beschadigingen zoals scheurtjes en gaten zijn vanuit uw woning niet zichtbaar. Wij gebruiken allereerst apparatuur om het riool schoon te spuiten. Hierna wordt het mogelijk om met camera-apparatuur eventuele gebreken in het systeem in beeld te brengen. Het relinen van het riool gebeurt vervolgens door middel van een geïmpregneerde kous. Deze wordt in de buizen gebracht en tegen de wanden aangedrukt. De zogeheten ‘kousmethode’ is erg snel uitvoerbaar en bespaart u en omwonenden veel overlast. In plaats van het openbreken en vervangen van riolering wordt dankzij relining van binnenuit een duurzame nieuwe laag aangebracht.

Benieuwd wat wij in omgeving Hilversum voor u kunnen betekenen? Bel ons dan direct op 020 - 213 60 51 of vul online het contactformulier in.