Teamfoto Twentyfourseven service
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Naarden

Afvoer ontstoppen Hilversum

Soms kunt u zelf een verstopt riool oplossen. Er zijn verschillende manieren beschikbaar hiervoor. Maar voordat u begint, moet u eerst achterhalen waar de verstopping precies plaatsvindt. U hebt gemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is verstandig om dit bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem beperkt is tot deze specifieke afvoer of dat het elders ook voorkomt. In geval van een goede doorstroming bij de andere afvoeren, ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als hetzelfde probleem zich echter manifesteert bij de andere afvoeren, is het verstandig om de hulp in te schakelen van Twentyfourseven service.

Als er sprake is van een dieperliggend probleem in de afvoer, kunt u mogelijk een borrelend geluid horen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Dit kan echter pas met zekerheid worden vastgesteld nadat de erfscheidingsput is gecontroleerd. Als u weet waar deze put zich bevindt, kunt u deze controleren. Als er water in de scheidingsschacht zit, ligt de oorzaak van het probleem bij de gemeente. Als de put echter droog is, bevindt het probleem zich in uw eigen rioolstelsel.

Twentyfourseven service: de ervaren rioleur voor Hilversum en omliggende gebieden!

Zelf de afvoer ontstoppen

Als u te maken krijgt met een verstopte afvoer, kunt u proberen dit zelf op te lossen. Er zijn meerdere opties beschikbaar om dit te doen, namelijk door het gebruik van een plopper of soda. Leg de plopper op de afvoer en beweeg heen en weer met voldoende kracht, herhaal dit een aantal keer. Spoel de afvoer door met een emmer water om de opgehoopte viezigheid weg te spoelen. Dit is meteen een manier om te testen of het ontstoppen succesvol was.

Met name bij beginnende ontstoppingen kan soda effectief zijn. Als eerste zet u een volle waterkoker aan en als deze klaar is giet u deze voor de afvoer heen. Zo kan het reeds aangekoekte vuil losweken. Giet een half kopje soda in de afvoer en verdeel het gelijkmatig. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Deze mengeling zal een krachtige reactie veroorzaken. Laat het geheel ongeveer vijftien minuten inwerken. Vul opnieuw de waterkoker en giet het warme water, zodra het klaar is, door de afvoer. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van eventuele resten. Op deze manier kun je meteen controleren of de verhelping succesvol is geweest.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Hilversum

Mocht het niet gelukt zijn om de afvoer zelf te ontstoppen of als u het liever direct aan de expert overlaat, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de verstopping voor u wordt verholpen met behulp van verschillende methodes en onze moderne apparatuur. Indien gewenst kunt u ons bereiken op 035 204 8823. Wij staan paraat om u te assisteren en de verstopping op professionele wijze voor u op te lossen.


Twentyfourseven service staat voor u klaar in Hilversum
Over ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 035 204 8823

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over Twentyfourseven service

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je problemen. Of u nou uw sleutels bent vergeten of last heeft van een hardnekkige verstopping in de afvoer, Twentyfourseven service staat voor u klaar met de oplossing!


Bij Twentyfourseven service bent u verzekerd van hoogstaande service door ervaren en hoogopgeleide specialisten. Wij bieden een breed scala aan diensten in verschillende vakgebieden. Dus wat uw probleem ook is, laat het snel verhelpen voor Twentyfourseven service


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Twentyfourseven service

Door A.K
Op 24 april 2023
10

Snel opgelost voor €150 deur geopend op zondag avond andere slotenmaker vroeg 500

Door E.V.Z
Op 24 april 2023
10

Goeie jonge man deur open gefilppperd in Naarden voor €100