Rioollekkage in Hilversum oplossen

Riolering hoort letterlijk een ‘waterdicht’ systeem te zijn. Afvalwater moet rechtstreeks via buizen kunnen worden afgevoerd. Wanneer er sprake is van rioollekkage zult u veel overlast ondervinden. Menselijke afvalstoffen en afvalwater kunnen dan een weg naar buiten vinden. Eén van de meest voorkomende indicatoren van lekkage in riolering is dan ook rioolstank. Ook rioolvliegjes kunnen op een probleem duiden. Deze beestjes zijn normaal niet te zien, maar zullen door scheurtjes of gaten in uw rioleringssysteem waarneembaar worden.

Na verloop van tijden kunnen er liters vuil water uit uw leidingen ontsnappen. Wanneer u rioollekkage ontdekt is het dan ook zaak om zo snel mogelijk in te grijpen. J.G. Riooltechniek is u hiermee graag van dienst in Hilversum en de omgeving van Hilversum.

Het lek in uw riool vinden

Wij kunnen het lek in uw riool moeiteloos vinden. Hiervoor maken wij gebruik van allerlei apparatuur en detectiemethoden, waaronder camera inspectie. Zelfs op lastig toegankelijke plekken kan J.G. Riooltechniek op deze manier lekkage en breuken vinden. Wij helpen u vervolgens zo snel mogelijk van het probleem af. Rioollekkage is erg onhygiënisch en kan na verloop van tijd veel ellende veroorzaken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. In Hilversum en omgeving zijn wij snel ter plaatse!